2 vastausta artikkeliin ”Hupsista saatana!

  1. Jahas, minulle kyllä sanoit ettet olisi edes halunnut netissä julkistaa tätä örvellysasiaa mutta päätyihän se sitten tännekin! Tokihan blogiis heität mitä vaan mutta ois kiva jos oisit rehellinen mullekki, ei tarvi esittää :|

    • Öh..? Kyllä, en halunnut julkistaa tätä kännisekoilua sana sanalta ja tapahtuma tapahtumalta kuten foorumille lääkehöyryissä olin tehnyt (ja myöhemmin poistin sen kiireesti), mutta se että sarjisblogissani mainitsen asiasta tuolla tavalla ei kyllä mielestäni ole mitään sen tapaista huutelua? En todellakaan sitä juttua edelleenkään halua missään kokonaisena paljastaa, että mitä siinä kävi. Mutta se, että heitän pinnallisena sivuilmoituksena ei kyllä pitäisi olla sellaista, että olen nyt sinulle valehdellut ja esittänyt jotain? Noh, harmi jos sinulle nyt tästä tuli sellainen fiilis. En kyllä ymmärrä.

      Niinhän minulla foorumilla pelaajien ilmoituksissa lukee vieläkin että kävi pienoinen accident ja olin sairaalassa pari viikkoa. Ei minua haittaa sanoa sitä, että niin on käynyt. Mutta sen enempää en julkisesti halua kertoa. Mutta mikäs siinä. Esittämistä en kyllä ole tietääkseni harrastanut, olet kaiketi käsittänyt vain asioita väärin. Mutta kiitos kommentista. (y)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *