Alkusanat

Oolrait, tästä se sarjisblogin kirjoittelu siis lähtee! Aion yrittää parhaani mukaan potkia itseäni perseelle jotta varmasti jaksan käydä tätä päivittelemssä. Aiemmin on näille yrityksilleni nimittäin käynyt niin, että olen tehnyt tyyliin yhden tai kaksi päivitystä ja sitten se on jäänyt siihen.

Kaverit saa potkia perseelle jos en meinaa muistaa päivitellä tätä!

Kiitokset tästäkin hommasta menee rakkaille Takashi Nakayamalle ja Jenzkulle ! Teillä on niin mahdit blogit, että vähemmästäkin into nousee!

 

9 vastausta artikkeliin ”Alkusanat

  1. Kyllä se on melkein niin että se kiima vaan jatkuu narttukissoilla ku ne ei pääse ”toteuttamaan” itseään. :D Suosittelen lämpimästi sterilaatiota jos ei jaksa kattella tollaista harva se päivä eikä suunnittele teettävänsä pentuja. On se kissallekin mukavampi = vähemmän stressiä ku ei oo koko aika kiimaa. Narttukissatkin vielä yleensä ei niin herkästi liho sterilaation jälkeen kuin kollit kastraation jälkeen, ainakin oman kokemuksen perusteella.

    • Joo, näin mie meinasin tehdä. Kesän aikana jos saisi leikkautettua niin olisi loistava juttu. :)
      Toivottavasti ei mene kisulta metsästysvaistot siinä samalla, nimittäin tuo on juuri siihen hommaan hankittu olento. Minulla kun on keväisin ja syksyisin metsähiiriongelmaa taloni sisätiloissa. Eli ihan sisäkissa kuitenkin.

  2. Ainii sul oli se miittikeikka :D Minä jo kerkisin dAssa murista että missä hemmetissä oot. Piäppä lystiä!

  3. Trollolloo, blogi oo mahtia nähnykkää x’D Varmaan maailman epäaktiivisin keksintö se.

    Mut höh.. Oliko Koivu leikattu vai miks se sillee meuhkaa koko ajan? O__O

    • Ja kyllä siun blogi on aivan loistava! :D Todella inspiroiva!

      Ja juu ei ole Koivua leikattu, kun olen aatellut että jos sen metsästysvaistot menee leikkauksen myötä, se kun on miun oma metsästyskissa. xD Mutta kai se on nyt pakko kun ei totta huutamista ja mölinää kestä sikakaan vinkumatta. =.=”

      • Ei sterkkaus vie metsästysvaistoa kissalta :D Nanakin on meillä mettästäny hiiriä ku on ollu mun kans perheen luona x’D Että se ei sitä kyllä pitäisi mitenkään muuttaa mihinkään suuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *